Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen har även visat sig passa bra för barn som håller på att lära sig läsa. Mindre textmängd i versaler direkt kopplad till tydliga bilder, hjälper barnen på traven. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra! Vi har även andra barntidningar som kan vara av intresse.

  • Pektidning
  • Enklare historier
  • Färgstarka och stora bilder
  • Tåligare papper

Gillar du Bamse för de yngsta kanske du också gillar Bamse Kul att lära eller orginaltidningen om Bamse.

Som prenumeranter når tidningen Bamse för de yngsta er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Tidningen Bamse för de yngsta passar både pojkar och flickor och kommer ut 12 gånger per år.

Väljer du en helårsprenumeration blir du medlem i Bamses Kompisklubb där följande ingår:

  • 12 nr av Bamse för de yngsta
  • Appen Bamses Skattkista med spel, ljudböcker, musik och film

Utkommer 12 nr/år
Prenumerera på Bamse för de yngsta i dag och få din första tidning: 2024-09-09!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Bamse för de yngsta läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

3 nr
110 kr

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

6 nr
+ 1 extranr.
315 255 kr
Spara 19 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse örngott

Bamse för de yngsta

6 nr
+ Bamse örngott
369 255 kr + 49 kr frakt
Spara 30 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

12 nr
+ 1 extranr.
585 499 kr
Spara 14 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse mjukdjur

Bamse för de yngsta

12 nr
+ Bamse mjukdjur
739 499 kr
Spara 32 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra!

Bamse för de yngsta har fått ett väldigt positivt mottagande bland barn och föräldrar.

Som prenumeranter når tidningen Bamse för de yngsta er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Tidningen Bamse för de yngsta passar både pojkar och flickor. Prenumerera på Bamse för de yngsta!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]