Roadtrip - USA:s bästa bilresor

Roadtrip - USA:s bästa bilresor

ROADTRIP är en hyllning till vägen, friheten och äventyret. Känslan när man packar bilen, vrider om nyckeln och ger sig ut längs en öppen landsväg.

Inget annat land är mer förknippat med bilresor än USA. Ett land så gigantiskt att man kan köra i veckor för att ta sig från ena sidan till den andra. Författarna till boken Roadtrip gav sig ut för att upptäcka Amerika. De körde längs klassiska rutter i Södern och Kalifornien, gav sig ut i vildmarken i Alaska och tog sig ända bort till Hawaii.

Tusen mil, tjugo delstater och hundratals koppar blaskigt amerikanskt kaffe senare är de klara. Här delar de med sig av sina bästa tips för dig som drömmer om att göra en äkta amerikansk roadtrip. Bakom Roadtrip står några av landets främsta reseskribenter och fotografer. Redaktör och huvudförfattare är Fredrik Brändström, till vardags chefredaktör på Vagabond – Sveriges största resemagasin. Följ med på en resa genom ett mångfacetterat land. Förhoppningsvis får boken även dig att vilja packa bilen och ge dig ut på vägarna!

Redaktör: Fredrik Brändström

Författare: Fredrik Brändström, Tobias Bestelid

Fotografer: Johan Marklund, Jens Lennartsson, Conny Ekström, Pontus Höök, Andreas Offesson, Karl-Johan Larsson

Artikel: 88207159

st
249 kr