Världens Löpning

Världens Löpning

En guide från Vagabond om löpning i 12 storstäder världen runt.

Allt fler vill inte bryta sina motionsvanor bara för att man åker på en semester- eller arbetsresa. Allt fler packar därför ner joggingskorna. För finns det något enklare sätt att hålla igång än att ge sig ut på en runda med utgångspunkt från hotellet där du bor?

Resemagasinet Vagabonds nya bok Världens löpning är den första boken av sitt slag: en 272 sidig guidebok till löpning i världens städer. Läsaren guidas till totalt 12 städer och olika 36 joggingrundor. För varje stad finns en kort rund, en lång rund och en runda som tar löparen förbi några av stadens mest spännande sevärdheter. Varje runda illustreras med informativa färgkartor och reslust- och motionsinspirerande färgbilder.

Förutom texterna om hur du upptäcker städerna i löparskor bjuder boken på mängder av generella restips, från de bästa hotellen till de bästa restaurangerna och sevärdheterna. I varje kapitel får du dessutom möte en känd löpare med anknytning till staden, som berättar om sina bästa löpartips.

Boken är skriven av erfarna reseskribenter som alla jobbar för Vagabond, Sveriges största oberoende resetidning. Städerna som är med i Världens löpning: New York, Bangkok, Prag, London, Berlin, Rio de Janeiro, Köpenhamn, Rom, Paris, Barcelona, Kapstaden och Stockholm.

Författare: Göran Ingman, Tobias Larsson, Fredrik Brändström, Per J Andersson, Petra Månström och Henrik Brandão Jönsson

Artikel: P000299

Produkten har utgått.

st
149 kr
Ej i lager