King & Café

King & Café

King och Café är en fantastisk kombination och därför har vi slagit ihop dem till ett paket när du prenumererar. Under ett år får du 6 stycken King och 2 stycken Café.

King – ett renodlat modemagasin

King är det renodlade modemagasinet för män. Magasinet som vill inspirera och informera på ett underhållande och manligt sätt. För King är mode en samling aktuella uttryckssätt.

Café – ett livsstilsmagasin

Café är det moderna och breda livsstilsmagasinet för män. Prisbelönt dokumentärjournalistik, exklusiva intervjuer, Sveriges mest spännande män och kvinnor, sporten, prylarna, humorn och det bästa modet för män.

Med King och Café får du bästa läsningen och snyggaste modet!

Utkommer med 8 nr/år från 2024 (6 stycken King och 2 stycken Café).

Utkommer 8 nr/år
Prenumerera på King & Café i dag och få din första tidning: 2024-08-23!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på King & Café läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
King & Café

King & Café

4 nr
359 159 kr
Spara 55 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

King & Café

King & Café

5 nr
449 359 kr
Spara 20 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

King & Café

King & Café

10 nr
899 679 kr
Spara 24 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

King & Café

King & Café

20 nr
1 798 1 278 kr
Spara 28 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]