Husvagn & Camping

Husvagn & Camping

Prenumerera på Husvagn och Camping om du är en inbiten campingfantast, älskar det mobila livet, eller drömmer om att äga en husvagn eller husbil. I varje nummer av Husvagn och Camping kan du ta del av tips om många fantastiska resmål och fina övernattningsplatser till din nästa semester. Dessutom gör tidningen mängder av utförliga tester av de senaste husvagnarna och husbilarna! Om du gillar tidningen Husvagn och Camping tror vi också att du gillar tidningen Utemagasinet eller Vagabond.

Utkommer 14 nr/år
Prenumerera på Husvagn & Camping i dag och få din första tidning: 2024-08-16!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Husvagn & Camping läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Husvagn & Camping

Husvagn & Camping

3 nr
249 kr

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Husvagn & Camping

Husvagn & Camping

6 nr
539 479 kr
Spara 11 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Husvagn & Camping

Husvagn & Camping

13 nr
1 168 949 kr
Spara 18 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Husvagn & Camping

Husvagn & Camping

26 nr
2 337 1 799 kr
Spara 23 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Husvagn och Camping grundades redan år 1976 och är idag Sveriges mest lästa tidskrift om husvagnar och husbilar! Tidningen kommer ut med 13 utgåvor per år varav en utgåva är den mycket uppskattade Campingkatalogen. Prenumerera på Husvagn och Camping för att lära dig allt om det härliga campinglivet!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]