LasseMajas Detektivbyrå - tidningar, spel och pyssel

Välkommen till LasseMajas Detektivbyrå, en plats för mysterier med en extra dos skratt och spänning! I den lilla staden Valleby är det alltid något som inte står rätt till, men som tur är finns Lasse och Maja redo att lösa alla gåtorna. LasseMajas Detektivbyrå bjuder på en rad spännande äventyr där de två unga detektiverna tar sig an alla möjliga fall; allt från försvunna katter till mystiska bollar som fått fötter. Det finns inget mysterium som är för stort eller för litet för detta oslagbara team.

Med sina skarpa sinnen och en stor portion humor bjuder LasseMaja in läsare och tittare till en värld där detektivarbete är lika med lekfullhet och smart tänkande. Det finns inget utrymme för tråkigheter när Lasse och Maja drar på sig sina detektivhattar och ger sig ut på spaningsuppdrag. Genom böcker, tecknade serier och filmer har LasseMajas Detektivbyrå blivit en älskad del av barns och familjers underhållning. Det är inte bara spännande mysterier som lockar, utan också de färgstarka karaktärerna och den charmiga staden Valleby.

Så om du är redo för ett äventyr fyllt med skratt, gåtor och detektivarbete som höjer hjärtfrekvensen, då är LasseMajas Detektivbyrå platsen för dig! Häng med och upptäck hemligheterna som gömmer sig runt varje hörn i Valleby!

Tidningar

LasseMajas Detektivbyrå

Från 3 nr för 159 kr
Spara upp till 37 %
Produkter

Lassemaja mysteriespelet

Spännande spel med LasseMajas detektivbyrå
219 kr

Lassemaja - pysselbok

Pysselbok med Lassemajas detektivbyrå
59 kr

LasseMajas Detektivbyrå samlade serier 1

I samlingsalbumet hittar du alla 13 serier från det första året som serietidning.
129 kr

LasseMajas Detektivbyrå samlade serier 2

Med 15 spännande LasseMaja-serier!
129 kr

LasseMajas Detektivbyrå samlade serier 3

Här hittar du den tredje samlingen med LasseMaja.
129 kr

LasseMajas Detektivbyrå samlade serier 4

Klurigt uppdrag att ta fast den lömska boktjuven
129 kr

Spel Lassemaja Mysteriespelet

Lös mysterier med Lassemaja!
229 kr