Pippi Långstrump - pussel, pyssel och spel

Pippi Långstrump, en svensk klenod skapad av författaren Astrid Lindgren. Pippi är känd för sin självständighet, sin enorma styrka och sitt äventyrliga sätt att leva. Hennes liv är fyllt av fantastiska äventyr och busigheter. Genom Pippi inspireras barn över hela världen till att vara modiga, kreativa och följa sina egna hjärtan. Pippi är en tidlös hjältinna som fortsätter att sprida glädje och mod bland läsare i alla åldrar.

Pussel med Pippi ger timmar av underhållning; en utmaning som tränar tankekraften och tålamodet. Målarböcker ger barn möjlighet att släppa loss sin inre konstnär. Det är en kreativ och avkopplande sysselsättning som ger utrymme för fantasi och skapande. Spel erbjuder både underhållning och utbildning, samtidigt som de uppmuntrar till samarbete och problemlösning. Barn och vuxna kan spela och lära tillsammans med Pippi och hennes vänner.

Sammanfattningsvis är spel, pussel och målarböcker med Pippi Långstrump en underbar möjlighet att fördjupa sig i Pippis fantastiska värld och dela roliga stunder med denna älskade karaktär. De är perfekta gåvor för Pippi-fans i alla åldrar och ger en extra dos av glädje och kreativitet i vardagen.

Produkter

30 bitars pussel - Pippi Långstrump

Pussla ihop ett fin motiv med Pippi
139 kr

Memo med stora brickor Pippi Långstrump

Memo med stora brickor Pippi Långstrump
129 96 kr
Spara 25 %

Pippi Långstrump - Jättememo

Ett jättememo med Pippi
139 104 kr
Spara 25 %

Pippi Långstrump - Min första målarbok

Måla med Pippi Långstrump
55 kr

Pippi Långstrump - Pysselbok

Pyssla med Pippi och hennes vänner.
55 kr

Pippi Långstrump - Tjolahopp-spelet

Hoppa runt, sjung och gör roliga aktiviteter med Pippi
219 164 kr
Spara 25 %