Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

Svensk Golf

Svensk Golf

Svensk Golf är Sveriges mest lästa golftidning. En självklar vän i varje svensk golfares liv, där vi bjuder på smarta instruktionstips, de vassaste utrustningstesterna och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor, intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer – allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

NYHET: Exklusivt för dig som prenumerant!

Nu har du tillgång till vår nya tjänst Svensk Golf Premium. Du får:

  • UNIKA ERBJUDANDEN Våra samarbetspartners har radat upp heta erbjudanden och värdefulla rabatter. Exempelvis på golfresor, utrustning och inomhusträning.
  • EXKLUSIVA EVENT Under året planeras flera temadagar runt om i landet exklusivt för dig som medlem.
  • MAKALÖSA UPPLEVELSER Som medlem kan du vara med och tävla om platser till pro-am-tävlingar och andra oförglömliga golfdagar.

Utkommer 10 nr/år
Prenumerera på Svensk Golf i dag och få din första tidning: 2024-08-16!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Svensk Golf läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Svensk Golf

Svensk Golf

4 nr
396 159 kr
Spara 59 %

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

Svensk Golf

Svensk Golf

5 nr
495 445 kr
Spara 10 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Svensk Golf

Svensk Golf

10 nr
990 789 kr
Spara 20 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]