Utemagasinet

Utemagasinet

I Sveriges ledande frilufts- och äventyrsmagasin vill vi berätta om de enkla och nära äventyren som du kan ge dig ut på redan i eftermiddag; om aktiva helgäventyr med en eller två övernattningar – och de där riktiga drömturerna, som kanske kan bli verklighet någon gång i livet. Förutom njutarturer och äventyrsreportage hittar du regelbundet produkttester, prylguider och nyheter i Utemagasinet. Dessutom utredande och utbildande artiklar på aktuella teman som miljö, hållbarhet, tillgänglighet och utehälsa.

Utkommer 12 nr/år
Prenumerera på Utemagasinet i dag och få din första tidning: 2024-08-16!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Utemagasinet läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Utemagasinet

Utemagasinet

3 nr
249 kr

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Utemagasinet

Utemagasinet

6 nr
539 469 kr
Spara 12 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Utemagasinet

Utemagasinet

12 nr
1 078 889 kr
Spara 17 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Utemagasinet

Utemagasinet

24 nr
2 157 1 699 kr
Spara 21 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Utemagasinet är en friluftstidning där du kan läsa om vandring, kanot och kajakpaddling, klättring, friluftsprodukter, produkttester och reportage om platser både innanför och utanför Sveriges gränser. Utemagasinet är för dig som älskar äventyr och friluftsliv! Prenumerera på Utemagasinet och du får ett fullmatat friluftsmagasin som kommer i din brevlåda 12 gånger/år.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]