Pets

Pets

Tidningen för alla unga djurälskare! Pets är fylld av lärorik, rolig och spännande djurläsning om hund, katt men även andra djur tama som vilda. Tidningen lyfter intressant fakta om olika djur och aktuella ämnen, roliga nyheter och tips om hur du tar hand om och respekterar djur.

Dekorera rummet med söta posters och gör pyssel och roliga tester. Uppmuntrar till lärande och att ta hand om både djur och natur. Skapad av djurälskare för djurälskare. 

Pets är den enda husdjurstidningen i Sverige som vänder sig direkt till unga djurintresserade läsare. Tidningen riktar sig i första hand till läsare 7-14 år. Pets utkommer med 9 nr/år, varav 3 nr är dubbelnummer. Är du intresserad av att se fler tidningar, in och titta på vårt stora utbud av barntidningar.

Självklart finns även Pets på Facebook och Instagram @TidningenPets!

Utkommer 9 nr/år
Prenumerera på Pets i dag och få din första tidning: 2024-07-23!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Pets läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Pets

Pets

2 nr
99 kr

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

Pets

Pets

4 nr
+ 1 extranr.
299 199 kr
Spara 33 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Örngott med enhörningsmotiv

Pets

4 nr
+ Örngott med enhörningsmotiv
388 199 kr + 49 kr frakt
Spara 48 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Pets

Pets

8 nr
+ 1 extranr.
539 399 kr
Spara 25 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Pets ryggsäck

Pets

8 nr
+ Pets ryggsäck
678 399 kr + 49 kr frakt
Spara 41 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Pets Badlakan

Pets

8 nr
+ Pets Badlakan
649 399 kr + 49 kr frakt
Spara 38 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

I varje nummer finns det dessutom söta posterbilder, spännande utlottningar, produktnyheter och roliga tester! Pets är den enda husdjurstidningen i Sverige som vänder sig direkt till unga djurintresserade läsare. Tidningen utkommer 8 gånger om året och i varje nummer medföljer en fin present. Tidningen riktar sig i första hand till läsare 7-14 år.

Självklart finns även Pets på Facebook och Instagram @TidningenPets!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]