SPECIALERBJUDANDE

Auto Motor & Sport

Auto Motor & Sport är tidningen för alla bilälskare – från entusiaster till köpare av både nytt och begagnat. Vi har de senaste nyheterna, aktuella tester där vi ställer bilmärken mot varandra, provkörningar, analyser, spännande krönikor, prisguider och bra tips. Häng med oss i förarsätet och upptäck allt som bilvärlden har att erbjuda. Vi kör alla typer av bilar, från nya spännande elbilar till sportbilar, lyxbilar och billiga bensinbilar. Du missar inget!

Utkommer 16 nr/år
Prenumerera på Auto Motor & Sport i dag och få din första tidning: 2024-08-23!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Auto Motor & Sport läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Ditt erbjudande
Auto Motor & Sport

Auto Motor & Sport

16 nr
1 438 799 kr
Spara 44 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

auto motor & sport är landets ledande nybilstidning och Sveriges största bilsajt. Vi är den bästa och bredaste köpguiden i landet för folk som köper nya bilar.

auto motor & sport är ett av världens största bil-magasin med förgreningar runt hela jorden, från Kina till Brasilien. Det betyder enorma resurser att ligga i framkant när det gäller både nyhetsarbete och konsumentupplysning. Men det globala varumärket till trots är ambitionen hos redaktionen för auto motor & sport att göra en svensk bil- tidning med internationella flair snarare än utländskt innehåll.

Det mesta av materialet produceras därför av en kompetent svensk redaktion och förpackas och serveras i ett internationellt format. auto motor & sport håller mycket hög klass såsom papperskvalitet och sitt UV-lackade omslag men även det redaktionella innehållet som produceras av en erkänt kompetent redaktion som brinner för bilar. Med hjälp av våra förgreningar i det världsomspännande nätverket av högklassiga bil-tidningar drar vi nytta av styrkan för att kunna vara snabbare och servera långt fler biltester än våra konkurrenter. Fler än 300 nya bilar passerar våra testförares händer varje år!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]