Lev din dröm

Lev din dröm

Lev din dröm - en bok som hjälper dig att förändra ditt liv. Attraktionslagen är en naturlag som kan förändra ditt liv. Den finns, oavsett om du tror på den eller inte. Den fungerar och har alltid fungerat i ditt liv, men först när du lär dig att använda aktivt kommer den att uppfylla dina önskningar. Du måste bara lära dig tänka att allt det du önskar är möjligt att uppnå.

I Lev din dröm förklarar Helena-Magdalena Ivekrans hur attraktionslagen fungerar och ger dig alla de handfasta råd du behöver för att komma igång med ditt nya och bättre liv. Helena-Magdalena Ivekrans är utbildad inom psykologi och psykiatri och har en examen i Social omsorg. Hon har under många år varit verksam som chef inom socialtjänsten. Parallellt har hon arbetat som medium, astrolog och healer och lett kurser i personlig och andlig utveckling. Hon medverkar också regelbundet som bloggare i tidningen Nära.

Lev din dröm ger dig en gedigen teoretisk grund i hur attraktionslagen fungerar och dessutom ett antal handfasta övningar som hjälper dig att nå de mål du satt upp för ditt framtida liv. Välkommen till en helt ny värld, där dina drömmar blir verklighet!

Artikel: P019916

st
79 kr
Ej i lager