Humorkavalkad

Humorkavalkad

Hela Sverige har levt och skrattat med Åsa Nisse, Lilla Fridolf och 91:an så länge de flesta av oss kan minnas. I varje nummer av Humorkavalkad bjuder de på en härlig stunds avkopplande humor.

Åsa Nisse är kanske mest känd som uppfinnare, tjuvfiskare, älgjägare och en klurig man, som håller hela bygden i skräck för hans nästa upptåg med Klabbis i hasorna. Lilla Fridolf delar sin tid mellan arbetet som kontorschef och äkta make till hustrun Selma (motvilligt har han nog insett att han är toffelhjälten personifierad). 91:an Karlsson är den snälle spjuvern, som med ett hjärta av guld balanserar de stora egon han omges av. Tillsammans – i varje nummer av Humorkavalkad – är de oslagbara.

Kolla gärna in våra andra serietidningar.

Utkommer 6 nr/år
Prenumerera på Humorkavalkad i dag och få din första tidning: 2023-11-08!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Humorkavalkad läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Humorkavalkad

Humorkavalkad

1 nr
65 kr

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

Humorkavalkad

Humorkavalkad

3 nr
199 kr

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Humorkavalkad

Humorkavalkad

6 nr
419 379 kr
Spara 9 %

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Både Åsa Nisse och Lilla Fridolf är självklara begrepp i serievärlden. I tidningen Humorkavalkad finns de tillsammans för att leverera maximalt med fantastisk humor. Åsa Nisse är kanske mest känd som uppfinnare, tjuvfiskare, älgjägare och en klurig man i största allmänhet som håller hela bygden i skräck för hans nästa upptåg med Klabbis i hasorna. Lilla Fridolf delar sin tid mellan arbetet som kontorschef och äkta make till den ibland lätt koleriska hustrun Selma. Han är toffelhjälten personifierad.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]